Bizarre beelden van arrestatie Ezra Miller (The Flash) uitgelekt: "Raak m'n geslachtsdeel niet aan"

Het gaat duidelijk niet goed met de acteur.

FilmTotaal 12 mei 2022 15:36 in Celebrity
Hollywoodacteur Ezra Miller kwam vorige maand meerdere keren in aanraking met de politie van Hawaï voor het plegen van vermeende geweldsdelicten. Roddelwebsite TMZ heeft nu de bizarre beelden van Millers arrestatie naar buiten gebracht.

De beelden werden gemaakt bij de karaokebar waar Miller zich zou hebben misdragen tegenover andere gasten. Hen zou een zingende vrouw hebben uitgescholden en een dartende man hebben aangevallen. Dit liep zo uit de hand dat de politie werd ingeschakeld.

Hierop werd Miller gearresteerd en daarvan zijn nu dus beelden verschenen. Daarin gedraagt de Fantastic Beasts-acteur zich behoorlijk agressief. Ook beweert hen geen dader te zijn, maar slachtoffer.

'NFT-kunstwerken'
"Ik werd aangevallen en heb daar beelden van. Ik heb het gefilmd. Dit is me nu al twee keer gebeurd. Mensen vallen me aan om NFT-kunstwerken van me te maken", schreeuwt hen aan het begin van de video.

Daarna gaat Miller flink tekeer tegen de agenten en probeert hen onder de arrestatie uit te komen door zich te beroepen op hun rechten. Vervolgens claimt Miller dat een van de agenten zijn geslachtsdeel heeft aangeraakt.

"Je raakte net mijn penis aan. Raak me niet aan. Ik ben transgender, non-binair en wil niet gefouilleerd worden door een man".

Persoonlijke situatie
Het gaat duidelijk niet goed met Miller. Hen zou van het padje zijn geraakt na een tragische gebeurtenis binnen hun familiekring. Fans hopen dan ook dat de acteur snel de hulp krijgt die hen nodig heeft.

Het gedrag van Miller lijkt vooralsnog geen gevolgen te hebben voor hun carrière. Warner Bros. zou bijvoorbeeld niet van plan zijn om hen te vervangen in The Flash.

NieuwsFilm