Deze MCU-theorie legt uit hoe de mutanten kunnen ontstaan

Deze MCU-theorie legt uit hoe de mutanten kunnen ontstaan

De tijdlijn verklaart alles lijkt het wel.

Sinds de fusie van Fox en Disney, vragen Marvel-fans zich al af hoe de X-Men straks hun debuut gaan maken in het MCU. De afgelopen jaren bleken verschillende mogelijkheden een valse aanwijzing en inmiddels krijgen we iets meer indruk van wat we mogen verwachten. Ook is er weer een interessante theorie.

Fans hebben op Reddit een idee geplaatst op basis van de concepten die we zien in de serie Loki en de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Die zouden zomaar eens de weg klaargemaakt hebben voor de komst van mutanten.

MCU en mutanten
Redditor Andyp5999 pitcht een theorie. Volgens hem is het de Time Variance Authority die mutanten heeft uitgewist in de Sacred Timeline. Daarom is er geen mutant geweest op Earth-616.

In de comics is het Apocalypse die toekomsttechnologie krijgt van Rama Tut, a.k.a. Kang, tijdens een van zijn eerste tijdreisavonturen. De Fantastic Four verschenen ten tonele en stuurden hem terug naar de toekomst, waar Kang uiteindelijk echt ontstond.

Wellicht dat He Who Remains er vervolgens voor heeft gezorgd om 'achter' zijn voorgaande zelfs op te ruimen, en daarom besloten heeft Reed Richards en zijn familie te verwijderen. Rama Tuts acties weghalen heeft een gigantisch effect, een vlindereffect, op de mutanten en de wereld ziet er daarom anders uit.

Inmiddels is het zover dat Loki en Sylvie de boel enorm veranderd heeft, waardoor de hele tijdlijn enorm veranderd is, en mutanten wellicht toch ineens ontstaan.

NieuwsFilm

meest populair