Stephen King-film 'Firestarter' laat het vuur los

Nu in de bioscoop.

Bram de Groot 13 mei 2022 08:51 in Video
Hieronder zie je een eerste clip uit de film Firestarter van regisseur Keith Thomas (The Vigil) en met namen als Zac Efron (Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile), Ryan Kiera Armstrong (The Tomorrow War), Michael Greyeyes (Wild Indian) en Sydney Lemmon (Succession).

In de nieuwe bewerking van Stephen Kings klassieke thriller, van de producenten van The Invisible Man, probeert een meisje met bijzondere pyrokinetische gaven haar familie en zichzelf te beschermen tegen sinistere krachten.

Vanaf vandaag in de bioscoop
Vanaf vandaag draait Firestarter in de Nederlandse bioscopen. Hieronder de clip Charlies Refuses To Hide Her Power.


En hieronder ook nog een korte featurette die ons een blik achter de schermen gunt.


Al meer dan tien jaar zijn ouders Andy (Efron) en Vicky (Lemmon) op de vlucht om hun dochter Charlie (Armstrong) uit handen te houden van een duistere overheidsinstantie die met Charlie's verbazingwekkende gave om vuur te maken een massavernietigingswapen wil creëren.

Andy heeft Charlie geleerd hoe ze haar kracht, die wordt uitgelokt door woede of pijn, onschadelijk kan maken. Maar als Charlie elf jaar is, vindt ze het steeds moeilijker haar gave te beheersen. Nadat een incident de locatie van de familie onthult, wordt een mysterieuze agent (Greyeyes) ingezet om de familie op te sporen en Charlie voor eens en altijd in handen te krijgen. Maar Charlie heeft andere plannen.

NieuwsFilm