'Fantastic Four' van Marvel Studios zet grote stap

De film heeft producenten van succesvolle Marvel-serie.

Bram de Groot 13 mei 2022 20:30 in Algemeen
Marvel Studios heeft films als Blade en Fantastic Four toch alweer een flinke tijd geleden aangekondigd. De eerste gaat deze zomer in productie, maar over Fantastic Four horen we toch maar erg weinig.

Nu wordt via ComicBook.com duidelijk dat Moon Knight-producenten Grant Curtis en Nick Pepin ook de producenten zijn van Fantastic Four. En dat kan best positief zijn, aangezien het recente Moon Knight een duidelijk afwijkend format had dan menig andere film of serie in het Marvel Cinematic Universe.

"Mijn uitvoerend producenten bij Moon Knight zijn dezelfde jongens die de Fantastic Four leiden, dus we hebben er veel over gepraat," vertelt Jeremy Slater, hoofdschrijver bij Moon Knight. "Grant en Nick zijn geweldige uitvoerend producenten. Ze gaan briljante schrijvers en briljante regisseurs vinden."

Op zoek naar regisseur en vier acteurs
En die regisseur(s) moeten ze inderdaad nog vinden. recent werd duidelijk dat Jon Watts (Spider-Man: No Way Home) de film toch niet gaat regisseren.

Ook moet er een cast gaan komen. Daarover is nog helemaal niets bekend, al hopen de fans dat John Krasinski te zien zal zijn als Reed Richards / Mr. Fantastic en Emily Blunt als Sue Storm alias Invisible Woman.

NieuwsFilm