'Dirty Dancing 2' met dit popicoon in de lead is de droom van oude ster Jennifer Gray

Jennifer Gray, ook wel bekend als 'Baby' uit de originele 'Dirty Dancing', heeft in een interview details over de nieuwe film verklapt en haar eigen ideeën daarbij.

Mitchell 13 mei 2022 10:42 in Algemeen
De klassieker Dirty Dancing is en blijft een iconische film. Het is daarom ook niet vreemd dat er in 2020 een Dirty Dancing 2 is aangekondigd. Maar wie moet de mannelijke lead gaan worden? Gray weet het wel: Harry Styles moet het worden.

De originele film zag het licht in 1987, en vertelde over een vakantieliefde tussen bezoeker Baby, gespeeld door Jennifer Grey, en dansinstructeur Johnny Castle, vertolkt door Patrick Swayze.

Een langverwacht vervolg
Al sinds de bekendmaking van de nieuwe film is ook naar buiten gebracht dat Gray erbij betrokken zal zijn. Recentelijk is in 2022 ook de regisseur van de film ook aangekondigd: Jonathan Levine, bekend van zombie-romkom Warm Bodies.

Gray zal zowel haar rol als Baby opnieuw gaan vertolken, maar ook een vinger in de pap hebben bij het schrijven van het script. En misschien zal ze ook een belangrijke rol krijgen in het verzamelen van de nieuwe cast.

Tijdens een interview met The Drew Barrymore Show wierp ze al een hengeltje uit door te verklappen dat ze het liefste samen met Harry Styles zou willen verschijnen op beeld. Dat leverde haar een daverend applaus op van het publiek.

Tot zover bekend heeft de beroemde zanger nog niet gereageerd op het aanlokkelijke aanbod om met Grey in een romantische film te komen spelen.

NieuwsFilm