Peperdure 'The Gray Man' met Chris Evans en Ryan Gosling krijgt prequel én sequel!

Netflix wil er een heuse franchise van gaan maken!

Wouter Drummen 13 mei 2022 12:21 in Algemeen
Netflix gaf bakken vol geld uit voor de blockbuster The Gray Man, die deze zomer te zien zal zijn. Hoewel we dus nog niet weten of de film succesvol zal zijn, heeft de streamingigant er al het vertrouwen in dat dit wel het geval zal zijn. Er is nu dan ook al een sequel én een prequel aangekondigd!

Netflix gaf maar liefst 200 miljoen dollar uit aan het eerste deel, maar heel erg gek is dit niet. De bekende Russo broers, bekend van meerdere Marvel-films, maken de film en wisten héél wat grote namen te strikken.

Cast
De hoofdrollen zijn namelijk weggelegd voor Ryan Gosling en Chris Evans, maar ook de rest van de cast mag er zijn. Andere bekende gezichten zoals o.a. Ana De Armas, Billy Bob Thornton, Wagner Moura en Rege-Jean Page zullen eveneens in de film opduiken.

De film volgt een CIA-agent met de codenaam 'Sierra Six' (Gosling), die op de vlucht slaat wanneer hij achter duistere geheimen komt. Als gevolg hiervan komen heel wat huurmoordenaars achter hem aan, waaronder ook zijn voormalige en knettergekke collega, Lloyd Hansen (Evans).

Prequel en sequel
Toch lijkt het erop dat Goslings personage het gevecht zal overleven, aangezien de acteur heeft getekend voor een tweede deel. Het gaat dan ook om een prequel. Het is wel nog niet duidelijk over andere acteurs eveneens terugkeren en ook is het niet zeker of de Russo broertjes weer van de partij zullen zijn.

Verder is er nog maar weinig bekend over het vervolg, al zal ongetwijfeld binnenkort meer volgen. Maar daar blijft het niet bij. Evans keert namelijk ook weer terug in de huid van Hansen, al gaat het voor hem om een prequel! Scenaristen Rhett Reese en Paul Wernick, bekend van Deadpool, zijn al aan het script begonnen. Bekijk het officiële bericht hieronder.NieuwsFilm