3 loeispannende thrillers op Netflix om direct te kijken

Flink vermaak op de grootste streamingdienst.

Bram de Groot 14 mei 2022 22:30 in Video
Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie thrillers zijn best leuk voor een avondje vermaak. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

I See You

Regie[/i]: Adam Randall | Hoofdrollen[/i]: Helen Hunt, Erika Alexander, Jon Tenney, Judah Lewis, Gregory Alan Williams, Sam Trammell, Nicole Forester | Kijk nuWanneer een jongen wordt vermist, moet hoofdinspecteur Greg Harper (Jon Tenney) de balans zien te bewaren tussen het onderzoek en de problemen die hij thuis heeft met z'n vrouw Jackie (Helen Hunt). Haar grip op de realiteit begint drastisch af te nemen door een recentelijke affaire van Greg. Als er iets kwaadaardigs in hun huis opduikt en hun zoon Connor (Judah Lewis) in een levensgevaarlijke situatie terechtkomt, wordt de harde waarheid over het huishouden van de familie Harper eindelijk naar boven gehaald.

Who Am I - Kein System Ist Sicher

Regie[/i]: Baran bo Odar | Hoofdrollen[/i]: Tom Schilling, Elyas M'Barek, Hannah Herzsprung, Wotan Wilke Möhring, Antoine Monot, Jr., Trine Dyrholm | Kijk nuBerlijn 2014. Benjamin is eenzaam, een buitenstaander. Zijn leven speelt zich af in de virtuele wereld van het internet. Hier kan hij zijn wie hij maar wil. Hij sluit zich aan bij een groep hackers die provoceren met ludieke acties. Maar wat begint als een leuk tijdverdrijf, escaleert tot een gevaarlijk spel tussen liefde en dood.

Secret in Their Eyes

Regie[/i]: Billy Ray | Hoofdrollen[/i]: Julia Roberts, Nicole Kidman, Chiwetel Ejiofor, Alfred Molina, Dean Norris, Michael Kelly, Don Harvey, Joe Cole | Kijk nuEen hecht team van FBI-agenten, Ray en Jess, valt uit elkaar wanneer blijkt dat de dochter van Jess op brute wijze om het leven is gebracht. Maar liefst dertien jaar later houdt de moord Ray nog altijd bezig en wanneer hij eindelijk een nieuw spoor ontdekt, bijt hij zich er dan ook hardnekkig in vast. Ray is ervan overtuigd dat hij de zaak na al die jaren alsnog kan oplossen, maar niemand is voorbereid op het onbeschrijfelijke geheim dat laat zien wat de vernietigende effecten van wraak kunnen zijn.

NieuwsFilm