We weten nu wie krachtiger is: Scarlet Witch of Captain Marvel

Scarlet Witch of Captain Marvel: wie wint?

Jim Pedd 15 mei 2022 20:30 in Algemeen
Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Marvels nieuwe film Doctor Strange in the Multiverse of Madness is in de bioscoop te zien. En lost een debat op: welke Avenger is nou sterker, Captain Marvel of de Scarlet Witch?

Het debat begon met de serie WandaVision, maar Doctor Strange in the Multiverse of Madness lost hem voor je op. We zien namelijk hoe Wanda Maximoff het opneemt tegen Captain Marvel. En die brute showdown heeft een duidelijke overwinnaar.

Captain Marvel versus Scarlet Witch
Niemand kwam zo dicht bij het doden van Thanos als Scarlet Witch. Zij had dat kunnen doen, als hij er niet in was geslaagd om op zijn eigen leger te vuren om zo te ontkomen aan haar kracht. Maar FBI-agent Jimmy Woo stelde dat Captain Marvel net zulke indrukwekkende krachten had.

Het debat was daarmee niet opgelost. Gek is dat niet, want beiden kregen hun krachten van een Infinity Stone. Wanda van de Mind Stone en Carol van de Space Stone. Zo zou je denken dat het gelijk spel is. Tot Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Die film laat namelijk een vrij bruut gevecht zien tussen de Illuminati van Earth-838. Wanda doodt elk van hen op brute wijze, beginnen met de Inhuman-koning Black Bolt en daarna Mr. Fantastic. Het is Captain Marvel die het langste volhoudt, maar zij wordt verpletterd door een groot standbeeld.

NieuwsFilm