Disney onthult startdatum komedieserie 'She-Hulk'

Vijfde MCU-project van 2022 komt in augustus naar de streamer.

In maart dit jaar startte de serie Moon Knight op Disney+ en begin deze maand verscheen Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de wereldwijde bioscopen. Begin juni start Ms. Marvel op Disney+ en een maand later gaat Thor: Love and Thunder in première.

En nu lijkt het erop dat we ook weten wanneer de serie She-Hulk van start gaat op de streamingdienst van Disney. De derde serie in het Marvel Cinematic Universe zou namelijk op 17 augustus gaan starten.

She-Hulk in augustus op Disney+
Dit nieuwtje komt via de Britse website van Disney. Hierop staat de serie aangekondigd als "She-Hulk: streaming 17 August". Overigens is de website ondertussen bijgewerkt.

She-Hulk wordt omschreven als een komedieserie waarin Tatiana Maslany de rol van She-Hulk/Jennifer Walters speelt, een advocaat die gespecialiseerd is in bovenmenselijke rechtszaken.

De komedie verwelkomt een groot aantal Marvel-personages, waaronder de Hulk, gespeeld door Mark Ruffalo, en de Abomination, gespeeld door Tim Roth. De serie wordt geregisseerd door Kat Coiro en Anu Valia en Jessica Gao is hoofdschrijver.



NieuwsFilm

meest populair