Disney onthult startdatum komedieserie 'She-Hulk'

Vijfde MCU-project van 2022 komt in augustus naar de streamer.

Bram de Groot 16 mei 2022 20:30 in Algemeen
In maart dit jaar startte de serie Moon Knight op Disney+ en begin deze maand verscheen Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de wereldwijde bioscopen. Begin juni start Ms. Marvel op Disney+ en een maand later gaat Thor: Love and Thunder in première.

En nu lijkt het erop dat we ook weten wanneer de serie She-Hulk van start gaat op de streamingdienst van Disney. De derde serie in het Marvel Cinematic Universe zou namelijk op 17 augustus gaan starten.

She-Hulk in augustus op Disney+
Dit nieuwtje komt via de Britse website van Disney. Hierop staat de serie aangekondigd als "She-Hulk: streaming 17 August". Overigens is de website ondertussen bijgewerkt.

She-Hulk wordt omschreven als een komedieserie waarin Tatiana Maslany de rol van She-Hulk/Jennifer Walters speelt, een advocaat die gespecialiseerd is in bovenmenselijke rechtszaken.

De komedie verwelkomt een groot aantal Marvel-personages, waaronder de Hulk, gespeeld door Mark Ruffalo, en de Abomination, gespeeld door Tim Roth. De serie wordt geregisseerd door Kat Coiro en Anu Valia en Jessica Gao is hoofdschrijver.NieuwsFilm