Millie Bobby Brown uit 'Stranger Things' herken je echt totaal niet meer op deze nieuwe foto's

De actrice is niet meer de kleine Eleven uit het eerste seizoen van de populaire Netflix-serie.

FilmTotaal 16 mei 2022 11:14 in Celebrity
Deze maand verschijnt het vierde seizoen van Stranger Things. Zaterdag vond de première van de Netflix-serie plaats. Toen Millie Bobby Brown op de rode loper verscheen, moesten fans echter twee keer kijken. De actrice is namelijk erg veranderd.

In de populaire sciencefictionserie speelt Brown de rol van Eleven, het meisje met telekinetische krachten dat in het begin nauwelijks kon praten. De Britse actrice, inmiddels 18, heeft natuurlijk ook weer een grote rol in het vierde seizoen, waarvan de eerste afleveringen op 27 mei verschijnen.

Stralend maar anders
Tijdens de première zaterdag verscheen Brown stralend op de rode loper. Ze droeg een schitterende jurk van Louis Vuitton en was samen met haar vriendje Jake Bongiovi (ja, de zoon van de bekende zanger).

Hartstikke leuk natuurlijk, maar veel reacties gaan vooral over haar verschijning. Sommige fans laten namelijk weten dat ze er Brown anders uit vinden zien en niet direct doorhadden dat zij het was.

Dat kan natuurlijk door van alles zijn. Bijvoorbeeld door haar lach, de belichting, de pose, de foto... of gewoon door het feit dat ze niet meer het kind is uit het eerste seizoen, maar een jongvolwassen vrouw met een carrière waar je u tegen zegt.

Benieuwd of jij de actrice nog herkent? Je kunt de foto's eventueel hier bekijken.

NieuwsFilm