Toch nog hoop voor terugkeer Johnny Depp in 'Pirates of the Caribbean'

Dat is opmerkelijk!

Jim Pedd 16 mei 2022 22:30 in Algemeen
Hollywood producent Jerry Bruckheimer laat weten dat de toekomst van Johnny Depp in de Pirates of the Caribbean-franchise nog onbeslist is.

Sinds 2003 verschenen er vijf films in de franchise. Die waren gezamenlijk goed voor zo'n 4,5 miljard dollar aan de wereldwijde box office. Dat allemaal met name dankzij het werk van Depp als Captain Jack Sparrow.

Pirates of the Caribbean-toekomst
Er bestond lange tijd een plan voor een zesde film, die volgens Depp de laatste in de franchise zou moeten worden. Maar Disney schrapte het project nadat Depps ex-vrouw Amber Heard een opiniestuk schreef waarin ze Depp beschuldigde van huiselijk geweld.

Disney had voordien naar verluidt al documenten met daarin de vele beschuldigingen en misstappen van Depp erin. Inmiddels vindt er een rechtszaak plaats tussen Depp en Heard, waarin Depp zegt dat het opiniestuk hem 22,5 miljoen dollar gekost heeft die Disney zou betalen voor de zesde Pirates of the Caribbean-film.

Tijdens een interview met The Times vertelde Bruckheimer over de toekomst van de films. Hij staat open voor een nieuwe film, maar de kans is klein dat dit met Depp zal zijn. "Niet op dit moment. Maar de toekomst is nog onbeslist."

NieuwsFilm