Gerucht: Marvel heeft cameo's Magneto en Deadpool weggeknipt uit 'Doctor Strange 2'

Gerucht: Marvel heeft cameo's Magneto en Deadpool weggeknipt uit 'Doctor Strange 2'

En Ghost Rider is ook overwogen om te gebruiken...

In Doctor Strange in the Multiverse of Madness maken we kennis met een aantal nieuwe Marvel-personages en zien we ook een aantal oude bekenden terug. Volgens de laatste geruchten heeft Marvel overwogen om nog meer personages te gebruiken dan uiteindelijk in de film te zien waren.


Let op:
Dit artikel bevat mogelijke spoilers voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness!



Bekijk de afbeelding
In de film wordt Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) geconfronteerd met de Illuminati, een geheim genootschap bestaande uit onder meer Professor X (Patrick Stewart), Captain Carter (Hayley Atwell) en Mr. Fantastic (John Krasinski).

Voor de release verschenen vele geruchten over mogelijke cameo's van bekende Marvel-personages. In de film wordt immers het Multiversum verkend wat de ruimte geeft om oude bekenden terug te brengen, zoals te zien in de Illuminati-scènes.

Deadpool, Magneto en Ghost Rider
Een aantal van die geplande of zelfs gefilmde cameo's lijkt uiteindelijk geschrapt te zijn. Dat beweert James Clement van The Weekly Planet althans. Zo heeft volgens hem Michael Fassbender iets opgenomen als de populaire X-Men-schurk Magneto.

Andere primeurtjesjagers hintten daar al eerder op. Dat geldt ook voor Ghost Rider en Deadpool van Ryan Reynolds, al zou Ghost Rider slechts een idee zijn geweest en zou Reynolds niets hebben opgenomen.

Deadpool had volgens de geruchten op moeten draven in een bonusscène na de aftiteling. Daarmee zou de grofgebekte hofnar officieel geïntroduceerd worden in het Marvel Cinematic Universe. Hij is voor zover bekend het enige Fox-personage dat een grotere rol zal krijgen in het universum van Kevin Feige.

Deze drie personages waren uiteindelijk niet in de film te zien, vermoedelijk op de focus te houden op de belangrijkste personages.

NieuwsFilm

meest populair