Eerste foto uit 'Echo' van Marvel Studios

Eerste foto uit 'Echo' van Marvel Studios

Een van de series die in 2023 verschijnt.

Marvel Studios heeft onthuld dat camera's voor de serie Echo al draaien. Het nieuws gaat gepaard met een eerste synopsis, details over de cast en een eerste foto voor de spin-off van Hawkeye uit 2021.

De serie wordt opgenomen in Atlanta en moet in 2023 op Disney+ verschijnen. In de Marvel-serie keert actrice Alaqua Cox terug als de meedogenloze Maya Lopez, die haar debuut maakte in Hawkeye.

Ze is doof en leider van Tracksuit Mafia. Ze is in de serie vastbesloten om Ronin, het duistere voorkomen van Clint Barton (Jeremy Renner), te laten boeten voor zijn eigen wraakzuchtige daden.

Echo in 2023 naar Disney+
De serie, die geregisseerd gaat worden door Sydney Freeland (Navajo) en Catriona McKenzie (Gunaikurnai), laat het oorsprongsverhaal van Maya Lopez zien. Ze wordt in de serie gedwongen om haar verleden onder ogen te komen om zo juist verder te kunnen in het leven. Ze gaat terug naar haar Indiaanse roots om de betekenis van familie te omarmen.

Aanvullende rollen komen van Chaske Spencer (Wild Indian, The English), Tantoo Cardinal (Killers of the Flower Moon, Stumptown), Devery Jacobs (FX's Reservation Dogs, American Gods), Cody Lightning (Hey, Viktor!, Four Sheets to the Wind), Graham Greene (1883, Goliath) en Zahn McClarnon (Dark Winds).



NieuwsFilm

meest populair