Eerstvolgende 'Star Wars'-film laat nog jaren en jaren op zich wachten

Eerstvolgende 'Star Wars'-film laat nog jaren en jaren op zich wachten

Nog drie jaar!?

Het lijkt erop dat de eerstvolgende Star Wars-film nog wel even op zich laat wachten. De meest recente verscheen in 2019: Star Wars: The Rise of Skywalker.

Maar sindsdien is het stil. Hoewel het de bedoeling is dat we in december 2023 naar Rogue Squadron kunnen in de bioscoop, lezen we bij Vanity Fair dat het nog even gaat duren voordat die in de bioscoop draait. Sterker nog, volgens Vanity Fair is de film van regisseur Taika Waititi en scenarioschrijver Krysty Wilson-Cairns eerder te zien.

Nog jaren wachten
Vanity Fair schrijft: "De kans is groot dat eerst de film van Jojo Rabbits Taika Waititi en 1917-scenarioschrijver Krysty Wilson-Cairns eerst te zien is, en Rogue Squadron van Wonder Woman-regisseur Patty Jenkins wat later komt."

Rogue Squadron werd in 2020 aangekondigd met een geplande releasedatum in 2022. Maar de impact van het coronavirus leidde tot een herziening van de releaseplannen van Disney en uitstel voor de productie.

Afgelopen november hoorden we dat de kans klein zou zijn dat Rogue Squadron dit jaar nog opgenomen zou worden.

Waititi heeft nog weinig verteld over zijn film, alleen dat deze in december 2025 in de bioscoop moet draaien. Waarmee we dus nog jaren moeten wachten op de volgende toevoeging aan het sterrenstelsel ver, ver weg die in de bioscoop draait.

NieuwsFilm

meest populair