Dit belooft Disney nooit te veranderen aan 'Indiana Jones'

Dit belooft Disney nooit te veranderen aan 'Indiana Jones'

Zal Indiana Jones 5 een definitief einde betekenen aan de reeks?

Toen Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull in 2008 verscheen, maakte de aanwezigheid van Shia LaBeouf als de zoon van Indiana (Harrison Ford) en Marion Ravenwood sommige kijkers ongerust dat het personage de rol van de ontdekkingsreiziger op zich zou nemen.

Kathleen Kennedy, baas bij Lucasfilm, bevestigde onlangs dat die rol niet gespeeld gaat worden door iemand anders. Dus een situatie zoals is gebeurd met Solo: A Star Wars Story waarin Alden Ehrenreich de rol van Fords Solo speelde, zal niet gebeuren.

"Er zijn momenten waarop je dingen leert. Solo is zeker een leermoment," vertelde Kennedy aan Vanity Fair. "Sommige mensen hebben gezegd dat Solo een tv-serie had moeten zijn. Maar zelfs Solo doen als een tv-serie zonder Harrison Ford als Han Solo... Het is hetzelfde idee."

Indiana Jones alleen door Harrison Ford
"Misschien had ik dit eerder moeten inzien," bekende ze. "Wij zouden Indiana Jones nooit maken zonder Harrison Ford. Nu ik net klaar ben met de vijfde film, kan ik je zeggen, er was geen dag dat ik niet op de set was waar ik niet dacht van, 'Ja, dit is Indiana Jones.' "

"Misschien sta ik dichter bij het DNA van Indy, en ben ik dat altijd geweest, dan toen ik bij Star Wars kwam. Nu lijkt het zo overduidelijk dat we dat niet kunnen doen," voegde Kennedy toe.

Indiana Jones 5 staat gepland voor volgend jaar zomer.

NieuwsFilm

meest populair