Zeer hoopgevende update rond 'Star Trek 4'

Zeer hoopgevende update rond 'Star Trek 4'

Karl Urban zit erin!

Karl Urban, die in de Kelvin-films de rol van Dr. Leonard 'Bones' McCoy speelt, kwam met een fijne en hoopgevende update over Star Trek 4.

Star Trek 4 is al sinds 2016 in de maak. Het idee was lange tijd dat de film zich zou afspelen rond een ontmoeting tussen James T. Kirk en zijn vader, die weer terug zou keren. Maar hoe het met de film vergaat is en blijft een mysterie.

Star Trek 4 komt er
Momenteel voert Paramount Pictures nog altijd gesprekken met de cast van de Kelvin-films. Zij zouden moeten terugkeren, maar er is zelfs nu nog geen duidelijkheid over de manier waarop dat allemaal moet gebeuren. Sterker nog: er zijn nog altijd geen contracten getekend ondanks een aangekondigde releasedatum volgend jaar.

Tegelijk heeft Urban dus hoopgevend nieuws.

In een interview zegt hij: "Ik heb gehoord dat Star Trek 4 er komt. Maar dat hoor ik de afgelopen drie jaar al. Kijk, het enige dat ik weet, is dat ze het ontwikkelen. Ze werken nu aan een script. En ik weet 100% zeker dat we allemaal terug willen keren. Maar het hangt gewoon af van de timing en logistiek. Als er een wil is, is er ook zeker een weg. En er is zeker een wil, we willen samen terugkeren en die films blijven maken."

NieuwsFilm

meest populair