Brie Larson en Vin Diesel delen intiem moment op 'Fast X'-setfoto

Schattig hoor...

Zilko Tarici 20 mei 2022 22:30 in Algemeen
Vin Diesel en Brie Larson hebben het gezellig samen op een setfoto van Fast X, de tiende film in de Fast & Furious-franchise. Diesel speelt opnieuw Dominic Toretto in de zoveelste sequel, maar over Larsons personage is nog niks bekend.

Terugkerende acteurs voor Fast X zijn Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Sung Kang, Ludacris, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Michael Rooker, Scott Eastwood en Charlize Theron. Zij worden vergezeld door nieuwkomers Larson, Daniela Melchior, Jason Momoa en Alan Ritchson.

Fast X kreeg onlangs met een flinke tegenslag te maken toen regisseur Justin Lin al na een week van filmen de set verliet wegens 'creatieve meningsverschillen'. Hij werd uiteindelijk vervangen door The Incredible Hulk-regisseur Louis Leterrier.

Het script van het tiende deel werd geschreven door Lin en Dan Mazeau, en is het eerste deel van een tweedelige afsluiter van het hoofdzakelijke verhaal van de franchise. Over de plot en de personages wordt voorlopig nog weinig losgelaten. We weten echter wel al dat Momoa de schurk speelt.

In een nieuwe social-post van Diesel deelt hij een foto van hemzelf met Larson. Eronder staat de dramatische tekst:

"Er zijn mensen die je ontmoet in je leven... die je veranderen, je familie veranderen... de wereld veranderen, VOOR ALTIJD!"NieuwsFilm