Waarom Arnold Schwarzenegger niet in 'The Expendables 4' zit

De acteur had meer verwacht van deel drie (en wie had dat niet...).

Bram de Groot 21 mei 2022 20:30 in Algemeen
[b]In de eerste drie films van de bekende The Expendables-reeks was acteur Arnold Schwarzenegger te zien. Toch heeft de "Austrian Oak" besloten niet terug te keren in The Expendables 4 en daarvoor heeft hij een goede reden.

De acteur sprak met Entertainment Weekly over dat hij niet terugkeert in de vierde film. Hij is niet tevreden met hoe ze met zijn personage omgaan in het verhaal.

"Weet je, ik denk dat de eerste en tweede geweldig waren... Maar de derde, ik vond dat mijn rol niet goed was geschreven. Hij kwam ook niet goed uit de verf in de film, wat mij betreft," vertelde de voormalige Hollywood-superster. "Misschien denken andere mensen anders, maar ik geloofde niet dat ik enige waarde had in de film."

Terugkeer Schwarzenegger niet onmogelijk
[i]"Ik hou trouwens van de franchise. Ik vind het een spectaculaire franchise, The Expendables. Ik denk dat Sly goede ideeën heeft, wat hij ermee wil doen, en ik denk dat ik het zou doen als ze een echt goed script schrijven waarin mijn rol goed is geschreven,"[i] voegde de acteur toe.

Schwarzenegger zien we komende periode in de film Kung Fury: The Movie en de series Utap en Outrider. Ook de film Triplets zou nog altijd gemaakt moeten gaan worden.

NieuwsFilm