Nieuwe film 'Parasite'-regisseur Bong Joon-Ho scoort topacteurs

De nieuwe film van Oscarwinnaar Bong wordt een Engelstalig scifi-project.

Mark Ruffalo en Toni Collette zijn de nieuwste toevoegingen aan de cast van de nieuwe film van Parasite-regisseur Bong Joon Ho. Collette en Ruffalo zullen te zien zijn naast de eerder aangekondigde hoofdrolspeler Robert Pattinson.

Na de enorm succesvolle release en ontvangst van Parasite, een film die goed was voor vier Oscars en een wereldwijde opbrengst van 263 miljoen dollar, bereidt regisseur Bong zich nu voor op zijn volgende filmproject.

Ditmaal betreft het echter geen Koreaanse productie, maar een scifi-film over een arbeider die slecht wordt behandeld tijdens een expeditie naar een door ijs bedekte planeet. De film is gebaseerd op het boek Mickey7 van Edward Ashton, maar het is nog onduidelijk of dat ook de titel van de film wordt.

Naast de eerder genoemde Ruffalo en Collette zal ook Naomi Ackie (Star Wars: The Rise of Skywalker) meespelen in de film. Bong schrijft het scenario, regisseert én produceert de film. De productie is daarnaast in handen van Offscreen, Dooho Choi van Kate Street Picture Company en Dede Gardner en Jeremy Kleiner van Plan B.

Het is nog onbekend wanneer de nieuwe film van regisseur Bong moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair