Multiverse-film 'Everything Everywhere All at Once' blijkt bijzonder succesvol

De Multiverse-film boert goed voor A24.

Bram de Groot 22 mei 2022 06:23 in Algemeen
De film Everything Everywhere All at Once is na dit weekend de meest winstgevende film van studio A24 tot op heden door ongeveer $52 miljoen te hebben opgehaald aan de Amerikaanse bioscoopkassa's. En dat is opvallend aangezien in het begin niet heel veel van de fantasiefilm werd verwacht.

De film passeerde eerder deze week de Oscar-genomineerde Lady Bird. Die film wist voor A24 in totaal $48,95 miljoen op te halen. Nu staat alleen nog A24's Uncut Gems met Adam Sandler voor Everything Everywhere All at Once.

Uncut Gems uit 2019 van Safdie Brothers noteerde in de States een nette $50 miljoen, na dertien weekenden. Everything Everywhere All at Once overschrijdt de mijlpaal in zijn negende weekend.

Everything Everywhere All at Once toch in Nederland
Oorspronkelijk zou Everything Everywhere All at Once met vooral Michelle Yeoh (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) niet in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Toen er een zeer sterke ontvangst was, en de box office ook prima cijfers liet zien, kwam er toch een Nederlandse release.

En de release van de film van Dan Kwan en Daniel Scheinert (Swiss Army Man) en producenten zijn Anthony en Joe Russo (Avengers: Infinity War) was afgelopen woensdag.NieuwsFilm