Opvallende films debuteren nieuw op Netflix met veel bekijks

Zowel Jackass als Barbie komen een kijkje nemen.

Vandaag werd al duidelijk dat Yolanthe Cabau, Bo Maerten, Nienke Plas en Victoria Koblenko veel bekijks hebben op Netflix. De Nederlandse romcom F*ck de Liefde 2 staat namelijk op de eerste plaats van de Netflix Top 10.

Maar er zijn nog twee nieuwkomers, namelijk Jackass 4.5 en de animatiefilm Barbie: De Prinsessenschool.

Jackass 4.5 op #5
Jackass 4.5 toont hoe de gekkigheden van de bioscoopfilm Jackass Forever verder gaat met nooit eerder vertoonde stunts. Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius en de rest van de groep gaan daarnaast achter de schermen met nieuwe beelden en interviews. Ze lichten de grappen toe die mislukten, evenals de ongewone en fysieke prestaties die uit de hand zijn gelopen. Je ziet het vervolg hier op Netflix.


Barbie: De Prinsessenschool op #9
In deze animatiefilm uit 2011 speelt Barbie de rol van de zachtaardige Blair Willows, een meisje dat uitverkoren werd om naar de prinsessenschool te gaan. Blair is dol op haar lessen, haar behulpzame magische elfjes en haar nieuwe vriendinnen, de prinsessen Hadley en Delancy. Wanneer dame Devin, de koninklijke lerares, de gelijkenis tussen Blair en de vermiste kroonprinses opmerkt, probeert ze te verhinderen dat Blair aanspraak zou kunnen maken op de troon. Blair, Hadley en Delancy moeten de betoverde kroon onthullen die ze gevonden hebben om de ware identiteit van Blair te bewijzen. Liefhebbers vinden de animatiefilm hier op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair