Ook deze romkom met Yolanthe Cabau is Netflix aan het veroveren

Nederland houdt van een goede romkom.

Jeffrey Kouters 23 mei 2022 12:55 in Algemeen
Vorige week verscheen er een gloednieuwe Nederlandse romcom op Netflix: F*ck de Liefde 2. Deze film klom al snel naar de eerste plaats van de Netflix Top 10. Nu staat ook het eerste deel in dit lijstje van meest populaire films.

Netflix geeft ieder dag een handig overzicht weer van de best bekeken films op de streamingdienst. In Nederland doen romcoms het altijd erg goed en dat is met de F*ck de liefde-films niet anders.

Nu het tweede deel sinds vorige week op Netflix te vinden is, lijken veel fans ook nog even de eerste film te willen checken. Ook deze staat inmiddels in de toplijst: op plek 10.

F*ck de liefde (2019)
Regie: Appie Boudellah en Lodewijk van Lelyveld | Cast: Bo Maerten, Edwin Jonker, Victoria Koblenko, e.a.
Lisa zit midden in een scheiding met Jack en zit er even doorheen. Haar vriendinnen Donna en Kiki nemen haar mee op sleeptouw naar Curaçao. Hier ontmoet ze de charmante wereldreiziger Jim. Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt in bed met de verleidelijke Cindy. Bo, de zus van Cindy, is getrouwd met Said. Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw. Dit terwijl zij juist carrière lijkt te maken en steeds meer tijd doorbrengt met haar aantrekkelijke baas.


Benieuwd naar deze film? Je kunt deze eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm