HBO Max onthult releasedatum 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore komt snel naar de streamingdienst.

Jim Pedd 23 mei 2022 20:30 in Algemeen
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, de derde (en mogelijk laatste) film in de Beasts-saga, gaat op 30 mei live op HBO Max. Daar kan je op dit moment ook al de eerste twee delen zien.

In Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zien we hoe Albus Dumbledore zijn best doet om de duistere tovenaar Gellert Grindelwald te dwarsbomen bij het overnemen van de macht in de toverwereld. Maar hij kan dat niet zomaar door de bloedband tussen de twee. Hij schakelt de hulp van Newt Scamander in, om Grindelwald enorm te dwarsbomen.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore op HBO Max
Nu Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zo'n beetje klaar is aan de box office, is het tijd om de film op HBO Max te zetten. Een groot succes was de film niet in de bioscopen, met een verdienste van 387 miljoen dollar wereldwijd, tegenover een budget van dik 200 miljoen dollar.

Daarmee speelde de film vermoedelijk net quitte voor Warner Bros., en is het de vraag of de oorspronkelijk aangekondigde aanvullende twee delen er nog wel komen.

Daar schijnt de filmstudio ook nog niet over uit te zijn, wat vooral voor fans van de Wizarding World enorm pijnlijk moet zijn.

Voorlopig wordt in elk geval gekeken naar de toekomst van de Wizarding World en waar het publiek de meeste interesse in heeft. Los daarvan kan je dus op 30 mei afstemmen op HBO Max om de film te zien.

NieuwsFilm