Releasedatum 'Doctor Strange 2' op Disney+ bekend!

We hoeven niet lang te wachten.

Jim Pedd 24 mei 2022 20:30 in Algemeen
Doctor Strange in the Multiverse of Madness staat inmiddels op een box office van 800 miljoen dollar en is daarmee op weg om met gemak de grens van 1 miljard dollar te overschrijven. Intussen weten we ook dat het niet eens meer zo heel lang duurt voordat de film op Disney+ staat.

In Duitsland blijkt al onthuld te zijn wanneer Doctor Strange in the Multiverse of Madness op die streamingdienst verschijnt. Let wel: in andere landen is dit niet onthuld door Disney+, dus wellicht is het toch stiekem een foutje.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
In Doctor Strange in the Multiverse of Madness volgen we Wanda Maximoff die gecorrumpeerd is door de Darkhold en op zoek is naar een manier om met haar kinderen herenigd te worden, Billy en Tommy. Daarom jaagt ze op America Chavez om haar krachten die haar ertoe in staat stellen door het multiversum, te stelen. Aan Doctor Strange de taak om de jonge heldin te beschermen.

De film Doctor Strange in the Multiverse of Madness is enorm positief ontvangen, en doet het aan de box office dus geweldig.

Opvallend genoeg verscheen dus even op Disney+ Duitsland dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness op 22 juni op Disney+ zou verschijnen. De post werd vervolgens verwijderd, maar echt gek klinkt deze planning niet, gezien het feit dat andere MCU-films ook binnen twee maanden na hun première in de bioscoop online verschenen.

Hieronder het bericht van Disney+:NieuwsFilm