Eerste trailer 'Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One' ziet er geweldig uit: check 'm hier

Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One ziet er geweldig uit.

Jim Pedd 23 mei 2022 15:53 in Video
Zojuist is de eerste trailer voor Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One officieel vrijgegeven en die ziet er heel gaaf uit. Het is een behoorlijk sfeervolle trailer, die je onderaan dit bericht kunt bekijken.

Afgelopen weekend lekte de eerste trailer voor de film van regisseur Christopher McQuarrie al uit. Zojuist is daarom besloten deze online te zetten.

Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One
De film Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One werd onder meer opgenomen in de Italiaanse steden Rome en Venetië, waarna de productie door ging naar Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk. De film brengt onder meer Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Simon Pegg en Ving Rhames terug in hun vaste hoofdrollen in de franchise.

Nieuw is onder meer Esai Morales, die de vijand gaat spelen in deze nieuwe Cruise-film. Wie hij precies is weten we niet en er is eigenlijk opmerkelijk weinig bekend gemaakt over de film tot nu toe.

Wel is duidelijk dat er meer verbondenheid is met de rest van de franchise dan ooit tevoren, met name door de terugkeer van Henry Czerny als Eugene Kittridge (een rol die hij in de allereerste Mission: Impossible-film speelde).

De 290 miljoen dollar kostende film is de eerste van een twee films tellend verhaal en naar het schijnt het sluitstuk voor de franchise rond Ethan Hunt. De opnames van het tweede deel gingen in maart van start en nemen de rest van dit jaar in beslag.

Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One is vanaf 14 juli 2023 in de bioscoop te zien.NieuwsFilm