Is Thor na 'Thor: Love and Thunder' klaar in het MCU?

Is Thor na 'Thor: Love and Thunder' klaar in het MCU?

Taika Waititi gaat erop in.

Thor: Love and Thunder wordt door sommige fans gezien als een mogelijk moment waarop de fakkel doorgegeven wordt en we afscheid nemen van Chris Hemsworth als Thor.

Gek is die gedachtegang van fans natuurlijk niet. Immers is dit de vierde solofilm voor Thor, waar Marvel-helden er 'gewoonlijk' drie krijgen. Maar regisseur Taika Waititi gelooft er niet zo in dat Thor snel vertrekt. Sterker nog, hij denkt dat Thor Odinson en Jane Foster (die de Mighty Thor wordt in Thor: Love and Thunder) lange tijd samen gaan zijn.

Thor: Love and Thunder
"Het is ook echt een leuk idee, dat Thor Stormbreaker, die grote bijl, heeft. En nu is zijn hamer terug, maar dan wel in de handen van een ander," begon Waititi.

"Het is niet langer zijn hamer. Het is het idee dat iemand anders zijn plek inneemt. Ik denk dat veel fans gaan denken: 'oh okay, dit is het moment waarop hij de fakkel overdraagt'. Ik heb geen idee hoe Marvel de plannen voor de toekomst heeft, maar dat is denk ik in elk geval niet het geval."

Thor: Love and Thunder brengt Thor op een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar zijn pensioen komt onder druk te staan door een intergalactische moordenaar genaamd Gorr the God Butcher die wil dat de goden uitsterven.

NieuwsFilm

meest populair