3 ijzersterke filmtrilogieën die nu gewoon op Netflix staan

Deze filmreeksen kun je lekker bingewatchen op de grote streamer.

Bram de Groot 25 mei 2022 22:30 in Netflix
Op Netflix vind je heel wat filmreeksen. Onderstaande drie trilogieën zijn zeker de moeite waard en zeker de eerste zal niet iedereen kennen. Heb je de reeksen nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

The Red Riding Trilogy

Regie: Julian Jarrold / James Marsh / Anand Tucker | Hoofdrollen: Mark Addy, Sean Bean, Jim Carter, Warren Clarke, Paddy Considine, Andrew Garfield, Rebecca Hall, Sean Harris | Kijk nuDe eerste film gaat terug naar Yorkshire in 1974. Corruptie binnen het politiekorps is een groot probleem. De jonge journalist Eddie Dunford is vastbesloten de waarheid te vinden in een politiezaak betreffende kinderontvoeringen. Wanneer de kleine Clare verdwijnt, volgen Eddie en zijn collega Barry de sporen en vergelijkingen met twee eerdere verdwijningszaken.

The Fear Street Trilogy

Regie: Leigh Janiak | Hoofdrollen: Gillian Jacobs, Emily Brobst, Matthew Zuk, Darrell Britt-Gibson, Jana Allen, Fred Hechinger, Maya Hawke | Kijk nuDe eerste film brengt ons naar 1994 als een groepje tieners ontdekt dat de angstaanjagende gebeurtenissen die zich in hun stadje Shadyside, Ohio, afgespeeld hebben, wellicht aan elkaar verbonden zouden kunnen zijn. Tegelijk ontdekken ze ook dat zij mogelijk het volgende doelwit zijn. Een trilogie die elke maand weer een nieuw deel krijgt, gebaseerd op de boeken van R.L. Stine.

The Hangover Trilogy

Regie: Todd Phillips | Hoofdrollen: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Heather Graham, Ken Jeong, Ed Helms, Justin Bartha, Mike Tyson, Mike Epps | Kijk nuIn de eerste film vieren drie mannen vieren in Las Vegas het vrijgezellenfeest van hun gezamenlijke vriend maar de volgende ochtend worden ze nog maar met hun drieën wakker. De bruidegom ontbreekt. Geen van allen weet nog wat er de afgelopen avond en nacht is gebeurd. Hun hotelkamer is vernield, er ligt een onbekende baby in een kast en er zit een tijger in de badkamer.

NieuwsFilm