Eerste clips 'Jurassic World Dominion' tonen reünie en de Giganotosaurus

Eerste clips 'Jurassic World Dominion' tonen reünie en de Giganotosaurus

Oude, recente en nieuwe gezichten in de volgende Jurassic World.

Met officieel nog zo'n twee weken tot de release van Jurassic World Dominion is het niet raar dat we nu de eerste clips uit de film online zien verschijnen. De eerste clips tonen ons een reunie tussen twee bekende personages en een grote dino (hoe kan het ook anders).

De clips heten "Sattler Invites Grant" en "A Giganotosaurus Finds the Group" en dat zegt al voldoende. Check de beelden hieronder en vanaf 9 juni draait de film in de Nederlandse bioscopen, met vanaf 3 juni al in bepaalde bioscopen voorpremières.

Clip 1: Sattler Invites Grant
In onderstaande clip zie je hoe de personages Sam Neill als Alan Grant en Laura Dern als Ellie Sattler met elkaar in gesprek zijn. Het is duidelijk dat Grant nodig is voor iets groters dan zoeken naar dinobotten.


Clip 2: A Giganotosaurus Finds the Group
En dan ook een clip met meer actie. Ook nu zien we weer bekende gezichten met onder meer Grant en Sattler, maar nu ook Jeff Goldblum als Ian Malcolm en nieuwe(re) gezichten als DeWanda Wise als Kayla Watts, Chris Pratt als Owen Grady, Bryce Dallas Howard als Claire Dearing en Isabella Sermon als Maisie Lockwood.



NieuwsFilm

meest populair