Hoe [...] het MCU verder overhoop gooit na 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Nieuw personage heeft grote rol in toekomst.

Let op, in dit artikel volgen logischerwijs SPOILERS over de introductie van een nieuw groot personage in het Marvel Cinematic Universe. Aan het einde van Doctor Strange in the Multiverse of Madness zien we namelijk heel kort Charlize Theron als Clea.

"We waren erg enthousiast om Clea aan het publiek voor te stellen," aldus Michael Waldron op Marvel.com. "Charlize Theron dat personage laten spelen, sodemieters! In de strips is Clea de grote liefde van Doctor Strange om zo te zeggen. Ze is de alternatieve Christine Palmer, die zegt dat Strange van iemand anders moet durven te houden."

Semi-corrupte Doctor Strange en Clea
"Het voelde als het perfecte moment om dit zeer cruciale personage eindelijk te introduceren in het verhaal van Doctor Strange," vervolgde de schrijver. "Strange ging naar het Multiversum en heeft er meer mee geknoeid dan mogelijk is. Ik denk niet dat het een verrassing is volgens de regels die Reed [Richards] heeft uitgelegd dat hij een Incursion veroorzaakte."

"Dus nu is er een naderende botsing van universums. Maar wat betekent dat voor de MCU? We zullen erachter komen. Maar we hebben een semi-corrupte Doctor Strange en Clea op de zaak! Dus het wordt heel leuk," sloot Waldron af.

Wanneer het duo het multiversum induikt is nog niet bekend. Waarschijnlijk is dat niet eerder dan in 2024 of 2025.

NieuwsFilm

meest populair