Teleurstellend nieuws voor fans van Zack Snyders DCEU

Die plannen lijken geschrapt.

Jim Pedd 26 mei 2022 06:42 in Algemeen
Johnny Depp en Amber Heard vechten hun scheiding nu uit in de rechtszaal. Tijdens die zaak komen heel wat bekenden getuigen. Zo was gisteren Kate Moss aanwezig in de rechtszaal en moest ook Warner Bros.-baas Walter Hamada verschijnen.

Hamada had op zijn beurt een opvallend nieuwtje rond Zack Snyder te melden, die lang aan het roer van het DC Extended Universe stond, maar op een zeker moment werden diens plannen door Warner Bros. geschrapt wegens teruglopende verdienste aan de box office.

DCEU van Snyder
Het Snyderverse, zoals dat heette, kon nog lang op steun rekenen van fans. Sterker nog, zoveel dat met enige (on)regelmaat er weer een campagne begint waarin fans oproepen tot het maken van het Snyderverse.

Opvallend genoeg werd ook Hamada opgeroepen als getuige in de rechtszaak. Hem werd gevraagd of hij ooit gesprekken had gevoerd met Snyder over het hercasten van Heard in het DCEu.

"Nee, ik heb geen gesprekken met Zack Snyder gehad," zei Hamada.

Voor fans van het DCEU zoals Snyder dat voor ogen had, was dat weer reden om aan te nemen dat het doek echt gevallen is voor de man die hen zo lief is.

NieuwsFilm