Nee, 'Thor: Love and Thunder' is geen kort MCU-niemendalletje

Chris Hemsworth ontkracht die verhalen.

Jim Pedd 26 mei 2022 07:03 in Algemeen
Acteur Chris Hemsworth is straks te zien in zijn vierde solofilm in het Marvel Cinematic Universe: Thor: Love and Thunder. Het gerucht ging dat de film nog geen twee uur zou duren. Dat is nu ontkracht.

Op zijn persoonlijke Instagram-account deelde Hemsworth de recent verschenen trailer voor Thor: Love and Thunder. Hij deelde zijn opwinding voor het project, en kwam meteen met een bericht over de speelduur. "Hier is een twee minuten durende sneak peak in een gestoord, wild en leuk avontuur dat alle 'love' en 'thunder' heeft. Op 8 juli geven we jullie een volle twee uur aan gestoorde en bloedmooie gestoordheid."

Thor: Love and Thunder-speelduur
Daarmee is duidelijk dat de film Thor: Love and Thunder langer duurt dan gedacht. Het verhaal ging namelijk dat het avontuur van Thor 115 minuten zou duren, waarmee het een relatief korte MCU-film zou worden.

De precieze speelduur van Thor: Love and Thunder is nog niet bekend, maar veel fans denken dat de heropnames waar de film doorheen moest, leidt tot een andere speelduur dan oorspronkelijk wellicht werd beoogd.

Thor: Love and Thunder draait om de godheid uit de titel, die op een reis van zelfontdekking gaat. Thor Odinson is gedesillusioneerd geraakt en hoopt zijn werkelijke doel in het leven te kunnen vinden. Maar dat brengt hem op het pad met een vriendelijk gezicht uit zijn verleden: Jane Foster, die nu de Mighty Thor heet en de hamer Mjolnir kan gebruiken.

Die hebben ze hard nodig, om Gorr the God Butcher te bestrijden!NieuwsFilm