Netflix geeft nieuwe grote film zijn verschijningsdatum

'The Man from Toronto' deze zomer te zien.

Bram de Groot 26 mei 2022 09:55 in Algemeen
Met onder meer The Adam Project, Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood en binnenkort The Gray Man heeft Netflix in de eerste helft van 2022 een aantal opvallende films online gezet. Maar er komen er zeker meer.

Even geleden werd duidelijk dat de streamingdienst de bioscoopfilm The Man From Toronto heeft gekocht van Sony Pictures en dat deze actiekomedie exclusief op Netflix zal verschijnen.

Vanaf 24 juni op Netflix: The Man From Toronto
The Man From Toronto komt van regisseur Patrick Hughes (The Hitman's Bodyguard) en heeft de hoofdrollen voor Kevin Hart en Woody Harrelson. Aanvullende rollen komen van Kaley Cuoco, Jasmine Mathews, Lela Loren, Pierson Fode, Jencarlos Canela en Ellen Barkin.

Het verhaal in The Man From Toronto draait om een geval van persoonsverwisseling nadat 's werelds dodelijkste huurmoordenaar (Harrelson), bekend als de 'man uit Toronto', en een vreemdeling (Hart) elkaar tegenkomen in een Airbnb. Er volgt al snel chaos als het personage van Hart de wereld van de moordenaar binnenstapt.

Meer dan onderstaande officiële setfoto is er nog niet verschenen. De trailer staat vermoedelijk wel snel online.NieuwsFilm