Lucasfilm onthult zijn grote 'Star Wars'-plannen voor Disney+

Gisteren de trailer voor Andor, maar er is meer!

Bram de Groot 27 mei 2022 07:00 in Featured
Gisteren onthulden we al de eerste teaser trailer voor de serie Andor, die dient als een prequel op de Star Wars-film Rogue One (2016). Hieronder vatten we het nieuws over de Star Wars-series samen.

The Mandalorian seizoen 3 in 2023
Lucasfilm heeft onthuld dat het derde seizoen van The Mandalorian in februari 2023 zal starten. Eerder werd gedacht dat dit in december zou zijn. Tijdens Star Wars Celebration werd er een korte teaser vertoond met beelden van Bo-Katan, Grogu en zelfs de terugkeer van Mando naar Mandalore.


Ahsoka seizoen 1 ook in 2023
Zoals te verwachten zal Ahsoka in 2023 verschijnen. De spin-off van seizoen 2 van The Mandalorian, met uiteraard Rosario Dawson in de titelrol. Tijdens Celebration werd de boodschap in kostuum onthuld.


Nieuw: Star Wars: Skeleton Crew in 2023
Lucasfilm heeft de serie Star Wars: Skeleton Crew aangekondigd voor 2023. Deze serie komt van Spider-Man: No Way Home-regisseur Jon Watts en heeft Jude Law (Captain Marvel, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) in de hoofdrol. De serie gaat over een groep jonge kinderen, maar wordt geen kinderserie.


Bevestigd: Andor seizoen 2
Gelijktijdig met de release van de eerste trailer werd bevestigd dat er ook een tweede seizoen komt voor Andor. En dat seizoen zal direct aansluiten op de film Rogue One. Het eerste seizoen start op 30 augustus dit jaar.NieuwsFilm