Megan Fox op bed in doorschijnend jurkje op Insta-foto's

De Expendables-actrice is behoorlijk blauw.

FilmTotaal 27 mei 2022 06:00 in Celebrity
Megan Fox lijkt de zaakjes weer wat onder controle te hebben als actrice. Ze heeft al weer flink wat films opgeleverd en er komende periode kunnen we er ook heel wat verwelkomen, en dan met Expend4bles als meest opvallende titel.

In de vierde The Expendables-film zien we de in Oak Ridge, Tennessee geboren brunette naast namen als Sylvester Stallone als Barney Ross, Jason Statham als Lee Christmas, Dolph Lundgren als Gunner Jensen en Randy Couture als Toll Road. En zo komen er wel meer spierbundels voorbij.

Een andere film die snel moet verschijnen heet Johnny & Clyde. Hierin heeft ze ook een stevige rol als een casino-eigenaar en de eigenaar van een demonische moordenaar.

In opvallende jurk op Insta
"Deze look was van een paar weken geleden toen ik Good Mourning Press aan het doen was," schrijft Megan bij drie foto's. "Ik draag mijn haar nooit zo, omdat mijn hoofd zo groot is als een kleine edamame boon, maar dit is gebeurd en ik ben helemaal in orde. Kleine stapjes."

Naast dat ze het haar van Megan wat anders zit zien we haar ook in een opvallend outfit, met een doorschijnende jurk en zo nog wat opvallende details.


Wil je de 34 jarige Megan Fox op bed zien staan? Bekijk de foto's dan nu op haar Instagram.


NieuwsFilm