Eerste reacties op 'Obi-Wan Kenobi': overtreft werkelijk alle verwachtingen!

De serie voldoet enorm aan alle verwachtingen.

Jim Pedd 27 mei 2022 22:30 in Algemeen
Het is misschien wel de serie in de Star Wars-franchise waar fans het meest naar uitgekeken hebben: Obi-Wan Kenobi. Vandaag verschenen dan eindelijk de eerste twee afleveringen van de serie.

En dat niet alleen! Fans die aanwezig waren tijdens de Star Wars Celebration gisteren, kregen de eerste twee afleveringen vervroegd te zien. Hun reacties vonden een weg richting het internet en zij blijken immens enthousiast te zijn! Niet alleen voldoet de serie aan de verwachtingen, hij lijkt ze zelfs te overtreffen.

Obi-Wan Kenobi-reacties
De serie Obi-Wan Kenobi werd ooit bedacht als een film voor het personage van acteur Ewan McGregor. Maar die plannen werden geschrapt nadat de hele Star Wars-filmplannen fors gewijzigd moesten worden.

Uiteindelijk kregen we deze serie, die geregisseerd is door Deborah Chow en ons onder meer terugkerende sterren als Hayden Christensen brengt. Maar er zijn ook veel nieuwkomers, waaronder actrice Moses Ingram, als Reva, een Inquisitor die om persoonlijke redenen jaagt op Obi-Wan.

De eerste reacties op de serie Obi-Wan Kenobi zijn enorm positief. Velen vinden dat de serie heel uniek aanvoelt en in niets lijkt op andere Star Wars-projecten van streamingdienst Disney+.

Anderen hebben het over de verrassingen en nieuwe opwindende richtingen van de serie. Hieronder een greep uit de vele reacties:NieuwsFilm