De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 28 mei 2022 16:34 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Blue Story (2019)
Regie: Rapman | Cast: Steven Odubola, Michael Ward, Khali Best, e.a.
Timmy en Marco zijn elkaars beste vrienden en gaan naar dezelfde school, maar wonen in verschillende buitenwijken van Londen. Als Marco in elkaar wordt geslagen door een van Timmy;s jeugdvrienden komen de twee jongens tegenover elkaar te staan. De jongens behoren tot concurrerende straatbendes en de oorlog tussen de twee groepen dreigt hun levenslange band te verwoesten.

RRR (2022)
Regie: S.S. Rajamouli | Cast: N.T. Rama Rao Jr., Ram Charan, Ajay Devgn, e.a.
In het India van voor de onafhankelijkheid komt een dappere krijger op gevaarlijke missie oog in oog te staan met een bikkelharde Britse agent. Beiden verbergen hun identiteit om hun taak uit te kunnen voeren. Als ze elkaar ontmoeten, ontwikkelt zich een band tussen beide mannen.

Body Cam (2020)
Regie: Malik Vitthal | Cast: Mary J. Blige, Nat Wolff, David Zayas, e.a.
Politieagente Reene Lomito onderzoekt de gruwelijke dood van een collega. Wanneer ze de beelden van de bodycam bekijkt, ziet ze mysterieus figuur. Al snel heeft Lomito door dat er een bovennatuurlijke kracht in het spel is. Deze blijkt het op de politie te hebben gemunt als gevolg van een sinister geheim.Lees ook:NieuwsFilm