3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 26 mei 2022 16:31 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Brightburn (2019)
Regie: David Yarovesky | Cast: Jackson A. Dunn, Elizabeth Banks, David Denman, e.a. | Te zien op: Prime Video
Tori en Kyle hebben een kinderwens, maar deze gaat maar niet in vervulling. Hun leven verandert compleet wanneer een mysterieuze capsule met daarin een baby vanuit de hemel op hun landerijen crasht. Ze besluiten het kind te adopteren en geven hem de naam Brandon. De jongen groeit echter op met ongekende, duistere superkrachten, waardoor de liefde van zijn ouders al snel verandert in doodsangsten.

Widows (2018)
Regie: Steve McQueen | Cast: Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, e.a. | Te zien op: Videoland
Veronica, Alice, Lind en Belle zijn vier weduwvrouwen uit Chicago die niet veel met elkaar gemeen hebben behalve een schuld die is achtergelaten door de criminele activiteiten van hun overleden echtgenoten. De vrouwen besluiten de handen ineen te slaan en de mislukte overval, waarbij hun mannen om het leven zijn gekomen, alsnog tot een goed einde te gaan brengen.

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
Regie: Jake Kasdan | Cast: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, e.a. | Te zien op: Netflix / Videoland
Een groep scholieren probeert uit verveling een oude videogame uit en belandt letterlijk in de wereld van die game. Daarin verschijnen ze als volwassen avatars en moeten ze - om ooit nog terug te kunnen keren - een magisch juweel vinden en brengen naar een jaguarstandbeeld dat midden in de jungle staat. Het blijkt een missie vol gevaar, spanning en tegenslagen.Lees ook:NieuwsFilm