3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Chip 'n Dale: Rescue Rangers (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Akiva Schaffer | Cast: John Mulaney, Andy Samberg, Seth Rogen, e.a.
Chip en Dale waren vroeger succesvolle televisiesterren. Inmiddels zijn de eekhoorns uit elkaar gegroeid en leiden ze totaal verschillende levens. Ze worden echter weer verenigd met elkaar wanneer een van hun oude vrienden ontvoerd wordt door een schimmig figuur dat bekende tekenfilmfiguren wil gebruiken voor bootlegproducties.

Jungle Cruise (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jaume Collet-Serra | Cast: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jack Whitehall, e.a.
Lily Houghton reist naar het regenwoud van de Amazone om daar een oeroude boom met ongekende helende krachten op te sporen om de toekomst van de geneeskunde te veranderen. Ze doet daar een beroep op de diensten van kapitein Frank Wolff, die zijn charmante, maar gammele boot verhuurt. Samen gaan ze op een geweldige, maar gevaarlijke reis.

Hidden Figures (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Theodore Melfi | Cast: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, e.a.
Virginia, 1961. De Afro-Amerikaanse vrouwen Dorothy, Katherine en Mary werken als wiskundigen voor NASA. Daar weten ze belangrijke data te leveren om de eerste succesvolle ruimtemissie te realiseren. Ondanks hun talent, moeten de drie vrouwen opboksen tegen het mannenbolwerk waarin zij werken en rassensegregatie.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair