3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

We're the Millers (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poulter, e.a.
Drugsdealer David zit in flinke problemen nadat criminelen zijn volledige voorraad hebben gestolen. Om zijn schuld bij zijn drugsbaron af te lossen, moet hij een paar honderd kilo marihuana vanuit Mexico het land in smokkelen. Als ideale dekmantel stelt hij een nepgezin samen, bestaande uit een stripper, sulletje en brutale tiener. Ze gaan met een camper op pad, maar hun reis verloopt allesbehalve vlekkeloos.

The Hand of God (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paolo Sorrentino | Cast: Filippo Scotti, Toni Servillo, Teresa Saponangelo, e.a.
De Italiaanse tiener Fabietto groeit op in Napels. Daar leidt hij een prima jeugd, al is niet alles perfect. Op een dag wordt zijn leven op zijn kop gezet. Eerst door de komst van voetballegende Maradona en daarna door een bizar ongeluk waarbij zijn ouders om het leven komen. Fabietto worstelt met de vraag of dit alles toeval is of het werk van een hogere macht.

The Mauritanian (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Macdonald | Cast: Tahar Rahim, Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, e.a.
Veertien jaar geleden werd Mohamedou Ould Salahi opgepakt en zonder rechterlijke tussenkomst gevangengezet op Guantanamo Bay. De Amerikaanse regering meent dat hij betrokken was bij de terreuraanslagen van 9/11. Advocaat Nancy Hollander en haar assistent Teri Duncan horen van de zaak en besluiten Salahi te gaan helpen. Hun inzet wordt echter zwaar bemoeilijkt door militair aanklager Stuart Couch.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair