3 dikke aanraders die nu gewoon op HBO Max staan

Ontdek het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Jeffrey Kouters 23 mei 2022 13:15 in Featured
Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is weer volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.
 
No Sudden Move (2021)
Regie: Steven Soderbergh | Cast: Don Cheadle, Benicio Del Toro, David Harbour, e.a.
Detroit, 1954. Oud-crimineel Curt Goynes wordt samen met de gangsters Ronald en Charley ingehuurd voor een op het oog eenvoudige klus waarmee ze snel een hoop kunnen verdienen. Ze hebben de opdracht gekregen om een document te stelen, maar hun plan gaat al snel vreselijk mis. De criminelen vermoeden verraden te zijn door hun opdrachtgevers en besluiten achter hen aan te gaan.
 
It (2017)
Regie: Andres Muschietti | Cast: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, e.a.
Het slaapstadje Derry wordt eens in de zevenentwintig jaar geconfronteerd met een helleploert, die leeft van de fobieën van kinderen. Een groep heldhaftige sukkeltjes neemt het op tegen het monster, dat dikwijls als clown verschijnt. Daarvoor moeten ze echter wel hun grootste angsten zien te overwinnen.
 
I Still Believe (2020)
Regie: Andrew en Jon Erwin | Cast: K.J. Apa, Britt Robertson, Shania Twain, e.a.
Jeremy Camp, een jonge en ambitieuze student, is vastbesloten om het te gaan maken als popster. Bij een concert valt hij als een blok op de enthousiaste Melissa. Ze krijgen een relatie en Jeremy breekt door. Maar niet veel later wordt bij Melissa kanker geconstateerd, waaraan zij uiteindelijk komt te overlijden. Jeremy verwerkt zijn verdriet in zijn liedjes.
 
 

Lees ook:NieuwsFilm