De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Jeffrey Kouters 22 mei 2022 17:21 in Netflix
Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

F*ck de Liefde 2 (2022)
Regie: Aram van de Rest en Appie Boudellah | Cast: Bo Maarten, Géza Weisz, Yolanthe Cabau, e.a.
Nadat haar relatie is stukgelopen, keert Lisa terug naar Nederland. Kiki gaat trouwen en organiseert een vrijgezellenvakantie naar Ibiza. Lisa en Angela gaan mee. Op het eiland raakt Lisa gecharmeerd van Noah. Maar dan duikt Jim ineens op. Hij wil na een lange wereldreis zijn relatie met Lisa een nieuwe kans geven.

A Perfect Pairing (2022)
Regie: Stuart McDonald | Cast: Victoria Justice, Adam Demos, Luca Sardelis, e.a.
Wijnkenner Lola Alvarez uit Los Angeles besluit voor zichzelf te beginnen en reist af naar Australië om haar idee te pitchen aan een bekend familiebedrijf. Haar idee kan niet op steun rekenen en om toch aan geld te komen, gaat ze aan de slag als schapenverzorgster van dezelfde familie. Dan ontmoet ze Max Vaughn, een ruige, mysterieuze man. Al snel springen de vonken over.

Toscana (2022)
Regie: Mehdi Avaz | Cast: Anders Matthesen, Cristiana Dell'Anna, Andrea Bosca, e.a.
De Deense topchef Theo reist naar het Italiaanse Toscane om het bedrijf van zijn overleden vader, met wie hij nooit echt een goede band heeft gehad, te verkopen. De verkoop wil echter maar niet vlotten. Tijdens zijn verblijf in Toscane ontmoet Theo een lokale vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.Lees ook:NieuwsFilm