3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 22 mei 2022 13:05 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Sonic (2020)
Regie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, e.a.
De razendsnelle egel Sonic ontvlucht zijn thuisplaneet wanneer kwaadwillenden zijn krachten willen stelen en belandt op aarde. Maar ook hier is hij niet veilig. De overheid wil hem vangen en huurt daarvoor Dr. Robotnik in. Gelukkig is politieagent Tom bereid om Sonic te helpen. Samen nemen ze het op tegen de knettergekke Robotnik.

Liar Liar (1997)
Regie: Tom Shadyac | Cast: Jim Carrey, Maura Tierney, Justin Cooper, e.a.
Advocaat Fletcher Reede is niet vies is van een leugentje meer of minder. Dit tot grote ergernis van zijn familie. Wanneer Reede niet op komt dagen bij de verjaardag van zijn zoontje Max, wenst Max dat zijn vader eens stopt met liegen. Deze wens komt op magische wijze uit en dat brengt de carrière van Reede flink in de problemen.

The Unforgivable (2021)
Regie: Nora Fingscheidt | Cast: Sandra Bullock, Viola Davis, Vincent D'Onofrio, e.a.
Ruth Slater heeft in de gevangenis gezeten voor het doodschieten van een agent. Ze is nu dan wel weer op vrije voeten, maar de mensen om haar heen veroordelen haar nog altijd. Ruth gaat op zoek naar haar zus, die ze destijds heeft moeten achterlaten. Haar zoektocht wordt echter bemoeilijkt door pleegouders en wraakzuchtige nabestaanden.Lees ook:NieuwsFilm