De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 20 mei 2022 14:22 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Mandy (2018)
Regie: Panos Cosmatos | Cast: Nicolas Cage, Andrea Riseborough, Olwen Fouéré, e.a.
Red en Mandy leven een vredig bestaan in de bossen. Als hun toevluchtsoord wordt verstoord door een gestoorde hippiesekte geleid door Jeremiah, belandt Red in een fantasmagorische trip doordrenkt met bloederige wraak en doorspekt met vuur. Een zinderende wraakactie volgt.

F*ck de Liefde 2 (2022)
Regie: Aram van de Rest en Appie Boudellah | Cast: Bo Maarten, Géza Weisz, Yolanthe Cabau, e.a.
Nadat haar relatie is stukgelopen, keert Lisa terug naar Nederland. Kiki gaat trouwen en organiseert een vrijgezellenvakantie naar Ibiza. Lisa en Angela gaan mee. Op het eiland raakt Lisa gecharmeerd van Noah. Maar dan duikt Jim ineens op. Hij wil na een lange wereldreis zijn relatie met Lisa een nieuwe kans geven.

Halloween (2018)
Regie: David Gordon Green | Cast: Jamie Lee Curtis, Judi Greer, Andi Matichak, e.a.
Veertig jaar geleden ontsnapte Laurie Strode op Halloweennacht aan de slachtpartij van de gemaskerde seriemoordenaar Michael Myers. Sindsdien heeft ze nachtmerries over hem. Nu Myers zelf is ontsnapt uit de gevangenis, begint de ellende weer. Strode wordt opnieuw geconfronteerd met de gevaarlijke gek en moet haar familie tegen hem zien te beschermen.Lees ook:NieuwsFilm