3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 19 mei 2022 15:19 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Curse of La Llarona (2019)
Regie: Michael Chaves | Cast: Linda Cardellini, Raymond Cruz, Marisol Ramirez, e.a. | Te zien op: HBO Max
De huilende vrouw. Toen ze nog leefde, verdronk ze haar eigen kinderen uit pure jaloezie en wierp ze zich daarna huilend van de pijn in een kolkende rivier. Nu, in het Los Angeles van de jaren zeventig, besluipt ze de nachten op zoek naar kinderen. Wanneer ze een probleemgezin begint te terroriseren, blijkt een gedesillusioneerde priester de enige hoop op redding te zijn.

West Side Story (2021)
Regie: Steven Spielberg | Cast: Rachel Zegler, Ansel Elgort, Ariana DeBose, e.a. | Te zien op: Disney+
1957, New York. Een hevige strijd tussen twee jeugdbendes woedt door de straten. De Puerto Ricaanse Sharks vechten voor een plek in de maatschappij tegen de traditioneel wit-Amerikaanse Jets. Tegen deze achtergrond wordt Tony, de voormalig leider van de Jets, verliefd op Maria, het zusje van Sharks-leider Bernardo. De twee beginnen een verboden romance.

The King (2019)
Regie: David Michôd | Cast: Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Joel Edgerton, e.a. | Te zien op: Netflix
Prins Hal verslindt vrouwen en alcohol als de malle. Wanneer zijn vader komt te overlijden, moet hij zijn leven drastisch veranderen om de troon over te kunnen nemen. Maar daar zit hij eigenlijk niet op te wachten. Als de machtige koning Henry V krijgt hij te maken met vijandigheden binnen en buiten de kasteelmuren.Nu ook op Netflix:NieuwsFilm