bioscoop release

The Curse of La Llorona (2019)

From the Producers of "The Conjuring" Universe

  • Horror
  • Thriller
  • Mystery
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

La Llorona. De huilende vrouw. Een gruwelijke verschijning, gevangen tussen hemel en aarde, in een verschrikkelijk lot dat ze zichzelf aangedaan heeft. Enkel het noemen van haar naam zorgt wereldwijd al generaties voor angst. Toen ze nog leefde, verdronk ze uit pure jaloezie haar kinderen, waarna ze zichzelf huilend van de pijn in de kolkende rivier wierp. Nu zijn haar tranen eeuwigdurend. Ze zijn dodelijk, en iedereen die 's nachts haar dodelijke roep hoort, is verdoemd. La Llorona schuilt in de schaduwen en heeft het voorzien op de kinderen; wanhopig om haar eigen kinderen te vervangen. Naarmate de eeuwen zijn verstreken, is haar verlangen heftiger geworden en zijn haar methoden angstaanjagender geworden. In het Los Angeles van de jaren zeventig, behoort de nacht toe aan La Llorona. Een vrouw die ervan verdacht wordt haar kinderen in gevaar gebracht te hebben, een medewerker van de sociale dienst en haar eigen kleine kinderen, worden al snel meesleept in een angstaanjagende bovennatuurlijke wereld. De enige hoop die ze hebben om de dodelijke wraakzucht van La Llorona te overleven, ligt in een gedesillusioneerde priester en de mythische praktijken die hij erop nahoudt om het kwaad te verdrijven.

Regie
Michael Chaves
Cast
Linda Cardellini, Sean Patrick Thomas, Raymond Cruz, Patricia Velasquez, John Marshall Jones, Ricardo Mamood-Vega, Sophia Santi, Marisol Ramirez, Jaynee-Lynne Kinchen, Madeleine McGraw, Irene Keng, Aiden Lewandowski, Andrew Tinpo Lee, Oliver Alexander, DeLaRosa Rivera, Roman Christou.
Release
18.04.2019
Release NL
18.04.2019

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

The Curse of La Llorona Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Curse of La Llorona

acties