Naakte Thor in 'Thor: Love and Thunder'? Fans vragen het zich af

Naakte Thor in 'Thor: Love and Thunder'? Fans vragen het zich af

Chris Hemsworth is in de trailer naakt te zien. Maar gecensureerd.

De trailer voor Thor: Love and Thunder toont een censureerde, maar naakte Chris Hemsworth. Sommige fans maken zich nu druk over de implicaties daarvan.

In de recent vrijgegeven trailer voor Thor: Love and Thunder zie je Thor in een blauwe mantel, die vastgehouden wordt door Zeus. Die zegt: "Laten we kijken wie je bent. Ik doe je vermomming af", waarna hij wind blaast richting Thor. Daardoor verdwijnt al zijn kleding en zien we Thor van achteren, met een geblurd stukje beeld rond zijn billen. Fans vragen zich nu af of Hemsworth helemaal naakt te zien zal zijn in Thor: Love and Thunder.

Thor: Love and Thunder
Thor is tot nu toe altijd wel een personage geweest dat zonder shirt rondloopt in het Marvel Cinematic Universe. Maar Thor: Love and Thunder is de eerste keer dat hij volledig naakt zal zijn.

De kans is echter klein dat Thor daadwerkelijk naakt te zien zal zijn, aangezien het Marvel Cinematic Universe toch best preuts is. De 26ste film in de franchise was bijvoorbeeld de eerste die seks liet zien, maar ook zonder naakt.



Thor: Love and Thunder speelt zich af tijdens de zoektocht van Thor Odinson naar innerlijke rust en vrede. Een nieuwe slechterik, Gorr the God Butcher, staat op en doodt goden. Aan Thor, Valkyrie, Korg en de nieuwe held Mighty Thor om hem te verslaan.

NieuwsFilm

meest populair