'Star Wars'-baas komt nu al terug op controversiële opmerking

'Star Wars'-baas komt nu al terug op controversiële opmerking

Kathleen Kennedy moet even inbinden.

Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy verklaarde de recente opmerkingen die ze maakte over het standpunt van Disney ten aanzien van het opnieuw casten van vroegere Star Wars-personages uit de oorspronkelijke films.

Kennedy vertelde tijdens het Star Wars Celebration-panel in Anaheim dat het opnieuw casten van de rol van Han Solo een fout was geweest en dat Disney en Lucasfilm op dit moment niet van plan zijn om legacy personages opnieuw te casten. Maar de mogelijkheid staat toch open.

Star Wars-recastings
"Ik zeg eigenlijk nooit nooit," begon kennedy.

"Het is absoluut niet iets waar we op dit moment aan denken. We hebben tegelijk nog altijd gesprekken over Lando met Donald Glover. Maar ik denk niet dat we terugkijken naar personages als Luke en Leia en arbitrair besluiten een verhaal over hen te maken. Er moet gewoon echt een duidelijke reden zijn waarom je ze terugbrengt."

Een Lando spin-off werd tijdens de Disney Investor Day in 2020 aangekondigd, maar updates zijn er nog nauwelijks. Zo weten we niet of de Star Wars-film (of serie) er nog wel komt, want dat is niet meer publiekelijk besproken. Wel kijkt men er gezien het statement van Kennedy naar.

NieuwsFilm

meest populair