'Star Wars'-film in de maak rond de grootste schurk?

'Star Wars'-film in de maak rond de grootste schurk?

Palpatine zou een soloproject krijgen.

Star Wars-veteraan Ian McDiarmid gaat in een nieuw gesprek met fans in op de geruchten dat zijn personage Palpatine terug zou keren in een eigen soloproject.

Tijdens een van de panels van de Star Wars Celebration werd McDiarmid gevraagd over geruchten dat Disney een prequel in de maak heeft rond Sheev Palpatine, die we ook wel kennen als Darth Sidious.

Star Wars-terugkeer
De acteur speelde die rol voor het eerst in 1980 en keerde in 2019 nog terug als het personage Palpatine. "Ik denk dat het een heel erg goed gerucht is," zei de acteur.

McDiarmid legde vervolgens uit dat het waarschijnlijk beter is om een jongere acteur de rol over te laten nemen. Hij grapte vervolgens: "Heb je gezien wat ze met gezichten kunnen doen?"

McDiarmid ontkende het dus niet. Maar hij ontkende ook niet dat hij misschien wel te zien zou zijn in de nieuwe Star Wars-serie van Disney+; Obi-Wan Kenobi.

"Dat is een oneerbare vraag. Alles wat ik kan zeggen over toekomstige speculatie is, als je verwacht dat de Keizer binnenkort in vlees en bloed verschijnt: hoop dan niet al te veel."

Daarmee is die terugkeer dus niet uitgesloten.

NieuwsFilm

meest populair