Marvel Studios onthult de Illuminati: helden als Black Bolt, Captain Carter en meer!

Marvel Studios onthult de Illuminati: helden als Black Bolt, Captain Carter en meer!

Check hier de Illuminati!

Met Doctor Strange in the Multiverse of Madness nog altijd in de bioscoop, heeft Marvel Studios vandaag de eerste foto's vrijgegeven van de Illuminati die je in de productie kunt zien.

De vier foto's zetten de spotlight op Chiwetel Ejiofors Baron Karl Mordo, Hayley Atwells Captain Carter, Lashana Lynchs Captain Marvel en Anson Mounts Black Bolt. Twee van de personages ontbreken, en dat zijn meteen de meest herkenbare gezichten: Patrick Stewart als Charles Xavier en John Krasinski als Reed Richards, a.k.a. Mister Fantastic.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
De Illuminati van Marvel vormen een geheim genootschap van machtige helden die toegewijd zijn aan het beschermen van het universum.

De oorspronkelijke groep bestond uit Namor, Iron Man, Richards, Black Bolt, Doctor Strange en Xavier. Maar de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness liet een heel andere en nooit eerder geziene mix van helden zien.

In het alternatieve universum zie je onder meer Karl Mordo, een goedbedoelende Sorcerer Supreme, evenals de krachtige Captain Carter. Ook keerde Inhuman Black Bolt terug, die in 2017 voor het laatst te zien was. En was Captain Marvel nu Maria, de moeder van Monica Rambeau.

Tot slot zagen we nog varianten van Reed Richards en Professor X voorbij komen. Hieronder de foto's:



NieuwsFilm

meest populair