Marvel Studios-acteur negeerde Kevin Feige compleet

Marvel Studios-acteur negeerde Kevin Feige compleet

Simu Liu onthulde doodleuk dat hij gecast was.

Marvel Studios heeft heel wat opvallende projecten onder de gordel. En knap van de studio is hoe men erin slaagt heel wat geheimen te bewaren. Maar niet altijd.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings-acteur Simu Liu verbrak namelijk het protocol toen hem verteld werd dat hij de titelrol in die Marvel Studios-film mocht spelen.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Kevin Smith onthulde dat Marvel Studios een 'geheimenpolitie' heeft, die ervoor zorgt dat valse informatie verspreid wordt, zodat mensen die details lekken gesnapt kunnen worden. Ook bleek al eens dat er een spoilertraining is, deel van het introductieprogramma als je een contract tekent bij de filmstudio.

Dat maakte echter allemaal niet uit voor Liu. Dat onthulde hij tijdens een interview met Variety.

"Ik ben echt niet goed in het bewaren van geheimen. Kevin zei: 'we vliegen je over vier dagen naar de Comic-Con in San Diego, dus hou je mond tot die tijd. We willen de hele wereld kunnen verrassen, dus verklap dat moment niet'. En ik zei zoiets van: 'ja, ja, prima'. En hij zei: 'nee, serieus, vertel het niet aan je ouders, niet aan je vrienden en echt aan niemand'. Ik zei: 'Ja, ja, ja.' En daarna heb ik meteen mijn beste vriend gebeld. Het is te groot nieuws om geheim te houden."

NieuwsFilm

meest populair